Kjøkkenøy
Kjøkkenøy har blitt et populært innslag på kjøkkenet. Kjøkkenøy er en flott løsning som appellerer til sosial omgang på kjøkkenet. Her kan familien samles om matlagingen og gjester vente med en drink mens kokken legger siste hånd på verket.

Kjøkkenøy kan være spiseplass, arbeidsplass, oppbevaringsplass eller avlastningsbenk.

En kjøkkenøy kan også monteres sammen av benkeskap for å gi ekstra oppbevaringsplass. Lar man benkeplaten stikke på motsatt side av skuffene, kan man plassere et par barkrakker der og få en liten spiseplass. Man kan også få innbygd platetopp eller vask på kjøkkenøya.
Moderne kjøkken
I et moderne hjem er kjøkkenet noe mer enn bare et sted der man lager mat. Kjøkkenet er også en sosial sone, der man gjør alt fra å lage gode måltider med venner, til å gjøre lekser med barna.

Ettersom man bruker kjøkkenet til så mye, setter man også høye krav til hvordan det skal se ut og fungere. Kjøkkenet må være praktisk og lettstelt, med smarte funksjoner og gjennomtenkte detaljer. Vi hadde gjennomarbeidet design og funksjon, samt stor fleksibilitet som nærmest gir ubegrensede muligheter til individuell kundetilpassning. Vi har stort fokus på kvalitet i alle detaljer, samt bruk av vakre treslag bearbeidet med stor håndverkskunnskap. Stort utvalg også i andre overflater, materialer og farger.

Eksempler kan du se her.
Kvalitet
Våre kjøkken lages av:
  • eik;
  • andre type tre;
  • svært slitasjesterke trepanel.

Alle våre materialer er høyeste kvalitet som sikrer kjøkenets lang levetid, god stabilitet og stor motstandsdyktighet mot vannskader.

Vi bruker tysk "tid-testet" Blum og Hettich tilbehør.

Vi er trygge på produktenes kvalitet derfor gir vi fem års garanti.
Materialer
Tre er et varmt materiale. Tre kjøkkeninnredning kan males i forskjellige farger og man kan se det naturlige tre tekstur.

Eik er en av de sterke materiale derfor kjøkkeninnredning i eik er  slitasjesterke og holdbare. Kjøkken i eik vanligvis lakkeres for å opprettholde tekstur. Lakk farger finnes i flere forskjellige varianter.

Kjøkken lages også av sponplater som er billigere enn heltre, men er like funsjonelt. Man kan velge mellom malte eller laminerte sponplater.

Mer av våre ferdige kjøkkenene kan du finne her.
Prosessen
Vi designer og produserer kjøkken etter kundens behov og ønske. Kunden bestemmer selv hvordan kjøkkenet skal se ut. Vi er behjelpelige med kompetent rådgivning og ekspertise slik at kjøkkenet blir mest mulig funksjonelt og stilfullt. Våre dyktige medarbeidere gjør deretter en grundig jobb med behovsanalysen og hjelper deg å tegne kjøkkenet ditt.

Deretter vil prosjektet gå til fabrikken hvor kjøkkenet vil bli produsert. Ferdig produsert kjøkkeninnredningen kjører vi hjem hos deg og monterer.