Villa Wiig
Villa Wiig ble etablert i 1973 og ble endret til aksjeselskap i 1986 og  er en totalentreprenør som har solid erfaring helt fra regulering, prosjektering og søkerfasen, til kundehåndtering frem til ferdigstilte boliger og leiligheter. Arbeidsfelt for Vila Wiig er hovedsakelig boliger, men også mindre næringseiendommer. De siste 20 årene har de bygget i hovedsak boliger i områdene Drammen, Asker, Røyken, Bærum og Oslo. Firmaet består av ca. 20 ansatte. De holder til i egne lokaler i Kobbervikdalen, like utenfor Drammen, hvor kontorer og produksjon er samlet.Villa Wiig er sentralt godkjent (Statens bygningstekniske etat) i tiltaksklasse 2 innenfor prosjektering, samordning og utførelse.
Fagflis
FagFlis er ett av mange projekte leverandør til. Det er profesjonelle markedets førstevalg og det legger stor vekt på kvalitet i alle ledd og samarbeider med ledende leverandører bl.a. i Italia, Portugal, Spania, Tyrkia og Tyskland.
Elite elektro AS
Elite Elektro AS er en bedrift som driver med installasjon, vedlikehold og feilsøking innenfor elektro, tele/data og tv installasjoner og salg av varer og tjenester innen elektro installasjoner, samt annet som naturlig hører inn under dette. 

Five elektro
Five Elektro AS ble etablert i 1994 etter først å ha blitt drevet som personlig selskap siden 1991 av Terje Five. Five elektro AS har i dag 17 ansatte. Det har vært gode og stabile medarbeidere som har bidratt til at firmaet i alle år har oppnådd positive resultat. Deres kompetanse er bred og alle montører innehar fagbrev i tillegg er 2 av de montørene sertifisert med tilleggsfagbrev for høyspent.
Savo Rørleggerbedrift

Savo Rørleggerbedrift er et firma som tar på seg alt av rørleggertjenester for
både privat og bedrift. De har 14 års erfaring som rørlegger. De har kursbevis i Byggebransjens våtromsnorm og kontroll av våtrom og FVD dokumentasjon.
Dessuten har Savo Rørleggerbedrift sentral godkjenning av foretak for ansvarsrett etter plan-og bygningsloven som gir følgende sentrale godkjenning:

*Ansvarlig utførende for bygninger og installasjoner, tiltaksklasse 1
*Ansvarlig kontrollerende for utføring av bygninger og installasjoner, tiltaksklasse 1